woensdag 22 april 2015

Na bijna drie jaar terug van weggeweest..

De missie leeft voort, omdat er nog veel te doen is om kinderen te helpen aan echte voeding in verbinding met hun natuurlijke energiebronnen. De ouders van de kinderen w-eten het vaak niet meer, welke op-voeding welzijn voortbrengt.

Nog steeds is het belangrijk dat Nieuw Voedingsbewustzijn groeit, om de problematische gezondheid en de groei van voedselgerelateerde aandoeningen (de meeste chronische ziekten) op te lossen.

Ziekte en degeneratie ontstaat waar de verbinding met de stromende levensenergie wordt verbroken. Hier zijn universele natuurwetten leidend. De natuur is altijd gericht op balans en herstel, gebaseerd op beweging en dynamiek. Wij hoeven alleen maar mee te bewegen en niet in de weg te lopen.

In de praktijk betekent dit niets minder dan structurele veranderingen, die stap voor stap ontstaan.
Toegepast op een gezonde levensstijl zijn er drie richtlijnen:

  1. volg natuurlijke ritme's
  2. vind voeding in natuurlijke bronnen
  3. blokkeer en belast je natuur niet

De praktijk hiervan is net zo simpel, maar niet eenvoudig. Integendeel, het is knap lastig voor maatschappelijke dieren als wij. Onze cultuur en tijdgeest is niet afgestemd op lichaamswijsheid of een integrale levensstijl. De ontbrekende ingredienten zijn: tijd, zorg en aandacht.

Om kinderen en ouders te helpen vanaf de basis is het eerstvolgende project:
Mama MenuPlanvoor moeder en kind

De wekelijkse menuplanners omvatten recepten, video's, productinformatie, boodschappenlijstjes en de tips en trucs om moeiteloos voedzaam te eten en drinken.

In de lidmaatschap omgeving vind je allerlei informatie, zoals over voedingsstoffen tot de adressen waar je aan natuurlijke producten komt.

Met speciale aandacht voor -aanstaande- ouders
Omdat je lichaam de voedingsbodem is voor je baby en omdat hier de basis voor de levenskwaliteit van je kind wordt gelegd. Je helpt jezelf en je kind door je voeding te optimaliseren. Heel simpel, met pure ingrediƫnten uit de natuur.

wordt vervolgd..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten